2016 – Sa tragem linie si sa facem un Bilant!

Dar nu despre Bilanturi financiare vreau sa vorbim, ci despre Suflet, despre Sentimente si de Implicare. De ce? Am inteles ca fara sa „ne lipim” de sufletele voastre nu va putem oferi cele mai bune servicii. Tocmai de aceea pe contul nostru de Facebook va raspundem relativ repede tuturor solicitarilor. Vrem ca relatia noastra vrem sa fie una Calda bazata pe Incredere. Vrem sa va vedem nu doar Multumiti, ci ne-am propus ca de fiecare data cand ne predati masinile sa fiti Zambitori.

Si apoi vrem ca implicarea noastra civica sa fie una din ce in ce mai implicata. Si ne-am propus ca exemplele gen Aurora Baicoi sa fie din ce in ce mai multe. Si de fiecare data cand incepem adunarea micilor daruri va vom spune si voua, Si daca vreti sa ne fiti aproape in aceste demersuri sociale ne vom bucura maxim si noi si cei pe care ii ajutam.

In rest va dorim tuturor ca anul ce vine sa va aduca multa sanatate, liniste si nu in ultimul rand mult optimism si impacare cu toti ce va sunt alaturi, intr-o lume care pare sa isi fi uitat capacitatea de a Ierta si de a Ajuta.

Si pentru ca 1000 de cuvinte nu fac cat o poza sau un filmulet, iata unul facut de noi care speram sa va rapeasca un zambet!

An Nou Fericit si plini de impliniri tuturor!

Author: Marius