Frankfurt… acolo unde visele se implinesc!

Majoritatea noastra a celor de la FMN suntem ingineri auto. Si in perioada targului de la Frankfurt, parca ne apuca un fel de „febra”. Stim ca acolo e un fel de Disneyland al iubitorilor de masini si al furnizorilor de piese si parca ne furnica degetele sa urmarim toate stirile legate de targ, sa ne uitam pe camerele LIVE amplasate in zona targului si mai ales sa aflam noutatile pe care le pregatesc cei din piata auto. E o emulatie acolo care cred ca incarca pe orice iubitor de masini cu o energie pe care nu o poti gasi in nici o alta manifestare de acest gen din Europa. De ce zic doar Europa? Pentru ca in Ianuarie in general ne apuca din nou „febra” de care va vorbeam mai sus, pentru ca este Salonul Auto de la Detroit. Si desi pana acum la Frankfurt doar jumatate din noi am ajuns la Salon, e trecut pe lista de TO DO si a celorlati si cu siguranta toata gasca frumoasa a FMN peste 5 ani va avea bifat in lista acest proiect. Insa Detroit-ul e un fel de Fata Morgana. E destul de costisitor si drumul si mai ales participarea. Dar cum ne plac provocarile inalte, unii din noi am trecut si acest vis pe lista de viitor.

Voi prietenii nostri ce parere aveti? Stim ca mare parte din voi nu sunteti din domeniul auto si tocmai de aceea am vrea sa stim daca va influenteaza si va atrage Targul de la Frankfurt. Va place sa mergeti sa admirati bolizii? Nu aveti impresia unei calatorii in timp atunci cand atigeti toate acele idei, de abia iesite din „cuptorul” celor mai mari producatori?

Si o intrebare pentru voi cei care locuiti sau lucrati fix in Frankfurt? Influenteaza intreaga comunitate Targul? E ca un fel de magie a Craciunului? Nu de alta dar zona oricum este „preferata” producatorilor auto si ai impresia ca unii din ei trec cateodata pe acolo, doar pentru a se „molipsi” de idei bune si de „provocare”, pentru a evolua mai mult si mai rapid cu fiecare zi.

Sursa imaginii – TheCarConnection.Com

Author: Marius