Inchirieri masini Otopeni

Inchirieri masini in Aeroportul Otopeni – (International Henri Coanda – OTP)

Acum puteti opta gratis la serviciul de inchireri auto Otopeni , astfel puteti ridica masina direct dinAeroportul Henri Coanda la orice ora din zi si din noapte fara a percepe nici un fel de cost suplimentar, datorita serviciilor noastre Non-Stop.

Completand formularul de rezervare corect, veti fi astfel contactat pe numarul dumneavostra de telefon sau adresa de e-mail pentru a va comunica oferta personalizata de inchirieri auto. Livrarea autoturismului inchiriat se va face astfel in Aeroportul Otopeni la ora si data stabilita.

Beneficiile pe care le aduce aceasta optinue de inchirieri masini Otopeni sunt:
* Rapiditatea cu care intrati in posesia autoturismului inchiriat (imediat dupa aterizarea in tara)
* Eliminarea de costuri suplimentare necesare deplasarii din aeroport in oras.
* Confort ridicat pentru dumneavoastra, manevrarea bagajelor pe o distanta scurta pana la autoturism.

Va rugam sa aveti in vedere ca orice inchiriere trebuie facuta, din motive de siguranta, cu cel putin 48 de ore inaintea ridicarii masinii. Pentru mai mult detalii va rugam consultati pagina de “Termeni si conditii”. Aici veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru inchirieri masini Otopeni.

Ne straduim in fiecare zi sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu Servicii de inchirieri masini in aeroportul Otopeni din Bucuresti de calitate la cele mai mici preturi.

1 thought on “Inchirieri masini Otopeni

  1. Buna ziua ,
    Am solicitat ieri o masina de inchiriat pentru perioada ianuarie 3 – inauarie 9 .astept un raspuns cat mai curand . Va multumesc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *