masini de inchiriat fmnrent.ro

Sfaturi pentru evitarea blocajelor de trafic din Bucuresti

Bucurestiul, capitala vesnic aglomerata, se pare ca era pe primul loc in lume in 2019 in topul oraselor cu cele mai aglomerate dimineti, potrivit studiului realizat de compania TomTom*. 2020 nu pare sa fi fost un an mai bland cu traficul din Bucuresti, daca putem spune asa. Inca vorbim de Bucuresti ca unul dintre cele mai aglomerate locuri in tara, in special la orele de varf.

Astazi vrem sa va vindem cateva ponturi prin care puteti evita aglomeratia din Bucuresti. Scopul nostru este sa va oferim experiente inedite de sofat, fara ca traficul sa va ingreuneze deplasarile. Iata deci cand este bine sa parcurgeti Bucurestiul cu o masina inchiriata:

  1. Ocoliti orele de varf

Potrivit studiului realizat de compania TomTom, cea mai aglomerata ora pentru traficul de dimineata din Bucuresti este ora 8:00 din zilele de luni, marti si miercuri. Surprinzator, ora 8:00 din zilele de joi si vineri este cu mult mai lejera.

De asemenea, evitati traficul si intre orele 16:00 -18:00. S-ar putea sa petreceti cu 89% mai mult timp in trafic decat ar fi normal.

  • Orientati-va spre puncte de intalnire fara trafic

Daca aveti o intalnire importanta, noi va recomandam sa o desfasurati in zone in care traficul nu este foarte intens. In acest fel veti fi sigur ca ajungeti la timp, la ora aleasa. Chiar si pentru iesiri sau cumparaturi recomandam zonele cu trafic mai putin. Bucurati-va de experiente inedite de sofat – inchiriati o masina de la noi.

  • O masina mica este ideala dintr-un important punct de vedere

Pe langa faptul ca Bucurestiul este extrem de aglomerat, mai exista si o criza ingrijoratoare a locurilor de parcare. Nu putini sunt cei ce dau careva ture in jurul locatiei de interes pentru a gasi un loc de parcare. In cazul in care stiti cu exactitate ca urmeaza sa strabateti cu o masina inchiriata de la noi zone cu putine locuri de parcare, noi va recomandam una de clasa mica. In acest fel aveti mai multe sanse sa gasiti un loc de parcare potrivit.

Reveniti in cadrul site-ului nostru pentru a discuta despre masina potrivita pentru nevoile voastre. Ne puteti vizita si direct la sediul firmei aflat pe Calea Bucurestilor, nr. 291, Otopeni. *https://www.tomtom.com/en_gb/traffic-index/ranking/

Author: Marius