Masinile din flota noastra sunt dezinfectate constant caci ne pasa de sanatatea ta!

Chiar de cand a inceput pandemia creata de COVID-19, am luat toate masurile necesare pentru ca tu sa calatoresti in siguranta. Scopul nostru este siguranta ta din toate punctele de vedere. Asta inseamna ca ne dedicam toate resursele pentru ca tu sa nu risti sa contactezi acest virus pe toata perioada in care folosesti masinile noastre.

Vrem sa iti spunem ca inainte de a-ti preda masina la aeroportul din Otopeni, noi o vom dezinfecta si ne vom asigura ca este pregatita pentru ca tu sa poti pleca la drum cu ea. Iti recomadam sa respecti toate masurile impuse de autoritati, pentru a limita pe cat mai mult posibil raspandirea acestui virus. In acest fel, pe toata perioada calatoriei esti protejat.

Daca revii, iti putem oferi aceeasi masina, insa dezinfectata

Fiecare masina predata inseamna reluarea operatiunii initiale si anume dezinfectarea. Daca ai de gand sa revii la noi pentru a inchiria masini in Bucuresti si doresti aceeasi masina din comoditate, totul este posibil. Ea va fi dezinfectata inainte, deci niciun motiv de panica in acest sens. Bineinteles, noi ti-o putem pune la dispozitie doar in conditiile in care nu a fost rezervata de altcineva intre timp.

Opteaza intotdeauna pentru inchirierea unei masini folosind platforma noastra. Este un mod sigur si rapid de a intra in posesia unei masini din flota noastra auto. Totul se realizeaza in timp real, motiv pentru care nu vor exista probleme de tipul suprapunerii rezervarilor.

Tu doar alege data si ora la care vrei sa intri in posesia masinii, respectiv data si ora la care vrei sa o predai. De restul ne vom ocupa noi, in special de dezinfectarea masinii alese.

De aceleasi servicii, sub aceleasi norme de siguranta, poti beneficia si din Sibiu. Iti putem preda masina la Sibiu pentru ca tu sa dai rapid startul sesiunilor de sofat. Iti stam mereu la dispozitie, iar de aceea iti recomandam sa ne contactezi oricand ai nevoie de anumite informatii. Nu uita: siguranta ne defineste, atat in trafic, cat si in lupta cu COVID-19. Asadar, fii responsabil! Protejandu-te pe tine ii protejezi si pe ceilalti din jur!

Author: Marius