inchiriere masina aeroport

Aterizezi in Bucuresti si nu ai cu ce sa te plimba? Inchiriaza o masina de la noi!

Daca esti in trecere pe aici, dar planuiesti sa ramai pentru cateva zile, ai nevoie de o modalitate eficienta de a te deplasa si vizita atractiile orasului. Cea mai buna solutie este sa inchiriezi o masina de la noi pentru a te plimba cat vrei tu, fara sa depinzi de nimeni. In plus faci si economie financiara, pentru ca a te plimba cu taxiul poate fi destul de costisitor, iar sa astepti dupa autobuz este un calvar si te poate face sa ajungi la un punct de atractie cand usile sunt inchise.

Inchiriaza masina din timp si ea te asteapta la aeroport

Ce iti poti dori mai mult de atat? Primesti o primire in capitala ca in filme, unde un reprezentant de al nostru te asteapta pentru a-ti preda masina. Acest serviciu este disponibil non-stop, deci indiferent de ora la care aterizezi noi iti punem la dispozitie masina pe care ti-o doresti. Tu doar trebuie sa completezi un formular cu 48 de ore inainte de predarea la ora si data stabilita de tine, iar noi te sunam pentru confirmare. Dispunem de masini de la marci standard cat si premium si fiecare este in perfecta stare de functionare. Reprezentantul te ajuta si cu deplasarea bagajelor pana la masina inchiriata, pentru ca noi punem pret pe servicii de calitate cap-coada.

Masinile sunt in prealabil inspectate si dezinfectate, pentru ca tu sa nu iti faci nicio grija atunci cand te urci in ea. Toate masinile sunt dotate complet, iar in functie de preferintele fiecaruia, clientul isi poate alege modelul pe care si-l doreste si o poate chiar rezerva din timp. Te vei simti mereu confortabil la drum intr-o masina inchiriata de la noi. Noi colaboram chiar si cu ghizi turistici, asa ca daca iti doresti de un plus de indrumare pentru a descoperi bijuteriile orasului Bucuresti, poti solicita la cerere si acest serviciu. Primesti suport si servicii permanente indiferent de ora, in caz de intampini vreo problema atat cu masina sau in caz de vreun eventual accident. Noi suntem mereu pregatiti sa te ajutam, iar acest lucru cred ca ne deosebeste fata de altii.

Author: Marius