fmnrent

Te-ai decis ca vara asta sa te plimbi prin Romania? Deplaseaza-te mai usor prin orase cu masinile noastre!

Poate ti-ai dorit demult sa mai vizitezi si alte colturi ale tarii noastre minunate, insa ai luat in considerare si cheltuielile, care nu sunt neglijabile. Sa tot dai banii pe taxiuri intr-un oras nou, fiindca soferul stie punctele de atractii principale nu e prea rentabil. In special fiindca acestia iti pot trage si teapa si sa te plimbe pe strazi pana ramai lefter. Iar cu autobuzul, metroul sau tramvaiul, nici asa nu-i bun, fiindca programul de vizita ale atractiilor din oras nu asteapta dupa nimeni. In plus pe caldura toropitoare ce urmeaza numai in autobuz nu-ti vine sa stai. Nu mai bine te plimbi intr-o masina superba, cu aer conditionat si toate dotarile pe care le vrei, oricat vrei, oricand vrei?

De ce e mai rentabil sa inchiriezi o masina

Cu o masina inchiriata singurele cheltuieli de care trebuie sa-ti faci griji este combustibilul si taxa de inchiriere. Daca vii in vizita in orasele Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Cluj Napoca, Craiova sau Brasov, apeleaza cu incredere la serviciile noastre rent a car. Daca este ceva cu care ne mandrim, este aprecierea clientilor nostri, iar tu te poti convinge de asta din recenziile primite pe Google. Flota noastra de masini cuprinde de la masini de clasa medie pana la masini de clasa premium, complet dotate, mereu revizuite inainte de predare, pentru ca fiecare calatorie sa fie facuta in deplina siguranta si confort. Echipa FMN rent este dedicata, formata din oameni profesionisti, prompti si dedicati de a satisface chiar si cele mai exigente asteptari. Mereu ne concentram atentia pentru a oferi clientului masina perfecta ce se va incadra in fiecare cerinta a sa.

Chiar si daca aterizezi pe un aeroport din aceste orase, tot noi te putem intampina cu o masina cu care tu sa te plimbi cat vrei in vacanta ta. Poti rezerva masina dorita, la ora dorita, iar un reprezentant FMN rent te va astepta cu o pancarta cu numele tau la aeroport. Te va ajuta sa duci si bagajele la masina, pentru ca serviciul sa fie complet pana la capat. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre rent a car, pentru calatorii confortabile, in masini de o calitate ireprosabila.

Author: Marius