rent-a-car

De ce sa inchiriezi o masina este planul de vacanta – chiar daca detii un autoturism

Planul de vacanta este pe masa. Mergeti la mare sau la munte? Mergeti in tara sa descoperiti Sibiul, Maramuresul, capitala sau Constanta. Oriunde ati alege locatia va fi una extraordinara. Un nou loc, ceva nou de descoperit. Si in tot acest plan, de cazare, de masa, de plata vacantei nu uitati despre nevoia de a inchiria o masina. Este o decizie care va va avantaja.

De ce sa rent a car cand I own a car

  1. Optimizare de costuri

Sa plecati la drum lung cu masina personala inseamna o investitie la fel de care ca pachetul in sine de vacanta. Treceti pe la service, va aduceti aminte de toate acele mici schimbari nefacute pana acum insa greu de asumat la drum lung. Platiti taxele, asigurarile necesare, faceti plinul si cand trageti linie costurile nu sunt dintre cele mai prietenoase.

Sa inchiriati de la noi inseamna optimizare de costuri, caci fiecare masina este echipata corespunzator sezonului. Pretul de inchiriere include desigur si taxele obligatorii.

  1. Masina gata de drum

Faceti rezervare online sau telefonic si la data aleasa, ora stabilita si locatia indicata veti avea masina pregatita de drum. Doar o formalitate va mai retine sa va urcati la volan si sa plecati, cea de semnare a preluarii masinii in cauza.

  1. Disponibilitate imediata

Mijloacele de transport in comun fac adesea imposibil sa creati un plan de traseu ce are continuitate. Uneori pierdeti ore in gara, aeroport, va grabiti inutil si alte astfel de situatii mai sunt. Masina imediat disponibila este varianta optima pentru a va asigura timp suficient sa va bucurati de priveliste, nu de planul orar al mijloacelor de transport.

  1. Masina potrivita pentru locul ales

Poate ca v-ati pus in plan sa ajungeti pe Transfagarasan, unul din drumurile pentru care Romania este cunoscuta. Insa avand in vedere locatia si restrictiile de circulatie, pentru siguranta unei calatorii aici aveti nevoie de o masina buna cu care sa faceti toate acele viraje si curbe in ac de par. Traseul acesta merita facut cu o masina potrivita. Chiar daca detineti o masina, nu trebuie sa va limitati destinatiile de vacanta din aceasta cauza. Solutia ramane asadar cea de inchiriere si noi avem oferte pentru toata lumea. Va asteptam in pagina oficiala, https://fmnrent.ro/, cu pachete de preturi.

Author: Marius