inchirieri auto fmnrent

Rent a car vs buy a car

Daca ti-ai pus intrebarea daca este momentul sa cumperi o masina pentru concediu sau sa inchiriezi mai des, credem ca a venit momentul sa afli raspunsul la aceasta intrebare.

Tot mai multe persoane, in ultima perioada au reinceput sa descopere frumusetile Romaniei printr-un tur al tarii cu masina. Da, sustinem cu tarie ca avem o tara spectaculoasa pe care fiecare dintre noi trebuie sa o descopere de la an la an.

Daca deja te-ai gandit si tu la un tur al tarii si nu stii ce sa faci, sa iti cumperi o masina mai mare si incapatoare sau sa iti inchiriezi una, atunci acest articol este pentru tine.

Daca detii o masina de oras care te ajuta sa ajuta sa te strecori rapid prin traficul aglomerat si sa iti faci treburile in timp util, atunci pastreaz-o si in calcul varianta de a inchiria o masina special pentru concediu. 

Iata de ce este mult mai avantajos:

  • cu un serviciu de inchirieri auto ai posibilitatea de a alege o masina in  functie de nevoile pe care le ai. Daca ai o familie numeroasa si trebuie sa iti impachetezi jumatate din casa pentru a merge intr-un concediu, iti poti inchiria o masina mai mare care te va scoate din incurcatura.
  • ai avantajul de a avea masina dorita la scara si cu cat vei inchiria pe un termen mai lung, cu atat pretul de inchiriere pe zi va fi unul mai convenabil.
  • sa alegi sa inchiriezi o masina pentru un concediu este mai avantajos si mai eficient pentru ca scapi de acele costuri de revizie din service, pentru ca la un drum lung ai nevoie de o masina sigura, de taxe si asigurari obligatorii.
  • spre exemplu, daca inchiriezi o masina de la noi, pretul de inchiriere a unei masini include si taxele obligatorii. In plus, avem o intreaga flota de masini de unde poti alege, toate verificate la timp si sigure din toate punctele de vedere.
  • daca faci un calcul, vei vedea ca este mai avantajos sa iti inchiriezi o masina pentru concediu, decat sa o cumperi.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ai atunci cand iti inchiriezi o masina. Daca ti-ai planificat concediul, intra pe pagina noastra fmnrent.ro si alegeti o masina potrivita traseului pe care il ai de facut.

Author: Marius