inchirieri masini fmnrent

Inchirierea pe termen mediu sau lung – iata ce trebuie sa stiti

In mare parte publicul asociaza ideea de rent a car cu nevoia de autovehicul pentru cateva zile, pentru a se deplasa rapid, in siguranta si confort, acolo unde este nevoie. Totusi, rent a car poate fi la fel de bine o alegere convenabila pe termen mediu sau lung. Haideti sa parcurgeti randurile ce urmeaza pentru a intelege tot ce este legat de acest tip de inchiriere.

Inchiriere pe termen mediu sau lung – avantaje

Trebuie sa luati in calcul ca masina va este predata, ca la fiecare inchiriere, cu rezervor plin, in stare tehnica foarte buna. Pretul platit include si taxele aferente, impozit, asigurare de asemenea.

  1. Aveti interventii asigurate

Spre exemplu reviziile ce sunt programate le vom efectua la timp, va oferim in schimb autovehicul daca este nevoie, oferim asistenta in cazul accidentelor auto. Orice situatie ar interveni trebuie sa stiti ca fara masina nu veti ramane!

  1. Flexibilitate

Pe durata inchirierii, daca este nevoie, poate fi prelungita inchirierea. Flexibilitate veti descoperi si in ceea ce priveste preluarea si predarea, atat din aeroport, cat si de pe raza oraselor Sibiu, Bucuresti, Brasov, Timisoara, Craiova, Cluj.

De asemenea, seviciile noastre de rent a car pe termen mediu sau lung va aduc si avantajul flexibilitatii in ceea ce priveste durata contractelor. Daca este nevoie, rezilirea, anularea este posibila. Ceea ce nu ati mai putea face in cazul unui leasing sau achizitie auto facuta prin orice alt mijloc de finantare.

  1. Costuri mai avantajoase

Cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat preturile scad. Exprima taxele de inchiriere in euro, per zi si aceasta difera in functie de tipul de masina. Contractele le puteti negocia, puteti inchiria mai multe autovehicule in aceeasi perioada de timp – pentru firme care asigura echipei transport.

In plus, costurile aferente serviciului de tip rent a car sunt deductibile. Puteti fi mai eficienti, mai practici, sa oferi extra beneficii angajatilor, fie noi in echipa sau cu vechime. Inchirierea pe termen mediu sau lung va asigura transport optim, fara grija costurilor extra legate de intretinerea masinii in cauza. Va asteptam in cadrul paginii noastre pentru a descoperi care sunt autovehiculele disponibile conform perioadei de interes pentru fiecare.

Author: Marius