Incepand cu 09.09, este eliminată obligativitatea trecerii prin corturile din fața terminalului Plecari, in Aeroportul Otopeni

Toti pasagerii care tranziteaza aeroportul Henri Coandă incepand cu 09 septembrie vor avea acces direct in Terminaul Plecari. Se eliminată obligativitatea trecerii prin corturile din fața terminalului. Insă toate celelalte cerințe, respectiv măsurarea temperaturii la intrarea în terminal, dezinfectarea mâinilor, păstrarea distanței de 1,5 metri față de celelalte persoane și purtarea măștii, raman valabile.

Angajatii aeroportului vor monitoriza respectarea oridenelor privind purtarea măștii și păstrarea distanței. In caz contrar, vor cere intervenția imediată a poliției și jandarmeriei.

Totodata se permite și accesul autovehiculelor: autobuze RATB, autocare, autoturisme personale… în fața terminalului Plecări, pentru debarcarea pasagerilor. Vor fi redeschise cafenelele si restaurante.

Corturile din fața terminalului vor fi demontate, iar, parcarea în care acestea sunt acum amplasate se va redeschide pentru public.

Author: Marius