Renault Trafic Passenger – MY2014

FMN-rent-a-car-renault-trafic-passenger

Cand ai în plan o calatorie cu prietenii, o simpla masina poate fi insuficienta. Daca esti o persoană sociabila, Trafic, cu ale sale 9 locuri, poate fi varianta ideala.

Nu sunt putine cazurile în care planificarea unui concediu cu prietenii întampină un obstacol greu de trecut: transportul pana la destinatie. Sa pleci la drum cu doua masini – pentru ca toti amicii sa aiba loc – se poate dovedi o varianta mai putin utilă, pentru că se dublează costul carburantului. Unde mai pui ca ambianta dintr-o masina plina de persoane dragi este greu de comparat cu cea din doua vehicule care merg unul in spatele celuilalt. Solutia optima în acest caz este, desigur, gasirea unui vehicul care sa poată gazdui întregul grup si care sa nici nu fie dificil de condus. Renault Trafic Passenger este o varianta care iti pot transforma visul în realitate.

Desigur, să cumperi un vehicul nou doar pentru vacante poate parea deplasat, mai ales în conditiile vitrege de astazi. Trebuie luat însa în calcul faptul că Trafic poate fi utilizat si pentru deplasarile zilnice, neavând – contrar unor perceptii gresite – dimensiuni atat de mari. Trafic Passenger, de exemplu, are o lungime de doar 5.182 mm si o lătime de 1.904 mm. Evident, nu asigură confortul limuzinei de lux si nici nu este la fel de aspectuos, insa are avantajele sale. Pe langă capacitatea de a transporta până la nouă persoane, cu bagajele aferente, un astfel de VAN se poate transforma destul de usor si în furgoneta (prin scoaterea banchetelor) si, în plus, este propulsat de o gama de motoare economice si, de obicei, fiabile. Pentru că producătorii cunosc regimul de utilizare a vehiculelor de acest fel si numărul mare de kilometri pe care il înregistreaza anual.

Dotari peste medie

Ca si în cazul perceptiei false legate de dimensiunile vehiculului, multi considera că un van nu asigura un nivel al echipamentelor de comandă si control care să le satisfaca dorintele. Ei bine, modelul Renault Trafic Passenger, ne-a surprins prin dotari care depasesc cu mult zona vehiculelor medii. Sistemul de franare cu discuri fată-spate, ESP, volanul reglabil, oglinzile exterioare cu sistem electric de reglare, farurile si proiectoarele cu halogen, volanul imbrăcat în piele, sistemul Parktronic, climatizare automata, sunt doar cateva dintre acestea.

În plus, spatiul interior disponibil pentru fiecare pasager din habitaclu este neasteptat de mare, lumini LED pentru condus pe timp de zi, semnalizatoare. In privinta comportamentului rutier, este demna de remarcat stabilitatea în viraje si rularea domoală în regim de autostrada. Cei 115 CP dezvoltati de propulsor pot parea insă insuficienti pentru cei obisnuiti cu autoturismele mai „sprintene“, însă trebuie luat în calcul că Trafic are o greutate mai mare si nici aerodinamica nu functioneaza în favoarea van-ului. Chiar dacă varianta testata era destinata transportului de persoane, suspensia plateste tribut scopului principal pentru care Renault a dezvoltat astfel de masini, transportul de mărfuri. Pretul fara taxe al unui Renault Trafic Passenger, incepe de la 18.900 de euro.

Verifica acum disponibilitatea masinii pe site-ul nostru:
http://bit.ly/1dgrJSl

#fmnrent #carhire #Romania,#romaniacarrental #RenaultTrafic,#calatorie,#travel #VAN

Author: Marius