Ryanair vinde bilete de la 9,99 euro pe ruta Bucureşti–Bruxelles

EI-EVT-Ryanair-Boeing-737-800_PlanespottersNet_312482

 

 

 

 

 

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a anunţat o ofertă prin care biletele pentru Bruxelles (aeroportul Charleroi) cu plecare de pe aeroportul Henri –Coandă (Otopeni) din Bucureşti pornesc de la 9,99 euro. Oferta este valabilă până la finalul zilei de 19 februarie, pentru plecările programate pentru lunile martie şi aprilie. Preţul nu include alte costuri precum bagajul de cală.

Ryanair este prezentă din 2008 pe piaţa din România, dar abia în luna aprilie anul trecut a reluat zborurile din Bucureşti. Prima destinatie a fost Londra, iar apoi Dublin, urmând ca Ryanair să ajungă să opereze în vară zboruri de pe aeroportul Otopeni spre aeroporturile din Dublin (4 pe săptămână), Londra (două pe zi), Madrid ( un zbor pe zi), Bruxelles ( unul pe zi), ultimele două destinaţii fiind anunţate de companie astăzi.

Pe rute precum Madrid sau Londra, Ryanair concurează cu compania aeriană de stat Tarom.

Ryanair, o companie cu o istorie de 30 de ani, a înregistrat din aprilie anul trecut până în prezent, circa 250.000 de pasageri pe rutele pe care le operează cu plecare de pe aeroportul Otopeni.

Pe piaţa din România, Ryanair concurează cu companii aeriene precum Wizz Air şi Blue Air.

La nivel internaţional, Ryanair operează în 30 de ţări, pe aproape 190 de aeroporturi şi este lider pe segmentul low-cost în ţări precum Spania, Italia, Belgia sau Polonia. Anul trecut, compania aeriană a intrat pe 19 aeroporturi printre care şi Copenhaga, Hamburg, Santorini sau Stuttgart. În total, Ryanair are peste 80 de milioane de pasageni anual pe zborurile pe care le operează şi are 10.000 de angajaţi

 

Sursa: ZF

Author: Marius