Orice am fi, in primul rand suntem OAMENI!

Echipa FMN reprezinta o adunare de oameni care lucreaza cat mai eficient pentru inchirierea unui parc de masini, pentru oferirea unor servicii ireprosabile si a unor masini fara cusur, voua prietenilor nostri.

Insa in acealasi timp, fiecare dintre noi suntem parinti si suntem copii ai unor parinti ajunsi la varsta batranetii si am inteles ca pentru tot ce ne-a oferit societatea (de multe ori si gratis sau benevol) trebuie sa oferim si noi la randul nostru CEVA.

Si in ultimul timp ni s-a cam lipit de „suflet” echipa de rugby CS Aurora din Baicoi. De ce ni s-a lipit? Datorita unei povesti interesante.

Antrenorul Daniel Nainer si apropiatii sai au vrut sa le dea o mana de ajutor copiilor cu posibilitati materiale precare din jurul Baicoiului / Florestiului si sa ii ajute prin intermediului sportului sa se dezvolte si fizic, dar mai ales pe plan personal si psihic. Munca dureaza de prin 2011, iar rezultatele frumoase (in conditiile in care au fost facute cu toata dedicatia) nu au intaziat sa apara

Si pentru ca povestea de mai sus ne-a cucerit, facem de ceva timp (periodic) pachete pentru copiii acestia minuntati. Nu asteptam nimic in schimb si nici nu incercam sa ne facem reclama pe spatele lor. Insa va spunem voua despre ei, tocmai pentru a ne aduna mai multi oameni care sa ii ajutam.

Si pentru ca 1000 de cuvinte nu fac cat o poza, va oferim mai jos si cateva fotografii cu copilasii acestia frumosi!

Author: Marius