Ce vraji mai facem noi la FMN?

Acum vreo cateva luni am facut niste vrajitorii tare interesante si am „incaltat” toate minunile nostre motorizate cu „opincute de vara”. Si a fost destul de greu, ca toate „fetele” vroiau culori vii si mult sclipici. Iar noi aveam aceleasi „incaltari de anul trecut”. Asa ca mai in gluma mai in serios, a trebuit sa le promitem dragelor noastre „motorizate” ca ne vom revansa cu prima ocazie.

Si nu a trecut nici macar o luna dupa „opincute”, ca a venit vremea „coafarii interioare”. Asa ca micile nostre gasculite au inceput sa dea din aripi si sa ne aduca aminte ca avem o datorie la ele. Asa ca VREM, NU VREM, a trebuit sa le rafatam ca pe niste mici printese. A fost un dezmat total la curatarea lor intorioara. Parca se pregateau toate sa devina masini ale unor mirese. Erau imparfumate de la capota pana la bara spate, mai ceva ca vedetele care apsesc pe covorul rosu la diversele evenimente mondene. Si unele din ele si acuminca pastreaza acest parfum si zambetul de fete fericite.

Apoi pe conturile de socializare ale FMN (Facebook Twitter Google+) nu stam o clipa. Va ispitim cu mare drag pe toti spre cele mai frumosase colturi ale tarisoarei noastre dragi. Si trebuie sa recunoastem ca ne place faptul ca reactionati. Sunteti energici si dati LIKE si SHARE la aproape toate ideile noastre. Si asta ne motiveaza puternic pentru a cauta alte si alte destinatii. Ba mai mult! In ultimul timp ne-ati facut si marea bucurie de a ne oferi parerile voastre in legatura cu calitatea serviciilor pe care vi le oferim cu mare drag in pafinel cu sugestii de la Google si de la Facebook. Sunteti mai mult decat minunati cu totii si speram ca si pe viitor comunicare, relatiile si energia pe care o avem acum sa ramana la fel.

Cam astea ar fi noutatile. Speram ca vara sa va aduca implinirea tuturor viselor voastre vacantiste. Noi promitem sa fim ca si pana acum 7 din 7 si 24 din 24 activi pe FMN Rent A Car.

Toate cele bune la voi sa se adune!

Sursa imaginii – Emiral Media

Author: Marius