inchiriere masina aeroport

Efectele negative ale zborului cu avionul – de ce sa inchiriati o masina inca de la sosirea in aeroport

Multe persoane incep sa resimta o anumite frica atunci cand vine vorba despre calatoria cu avionul, in special cele ce nu au mai calatorit cu unul pana acum. Aceasta frica ar trebui sa dispara rapid: Huffington Post a scris candva ca zborul cu avionul este cel mai sigur si mai confortabil mod de a calatori.

Cu toate acestea, din cauza altitudinii ridicate, organismul poate reactiona diferit pe timpul zborului. Exista o serie de efecte negative ale zborului cu avionul, pe care dorim sa vi le prezentam astazi. Scopul nostru este sa intelegeti cat de importante sunt inchirierea auto cu sofer personal si serviciile expres de transfer de persoane. Mai multe detalii cu privire la aceste servicii aici.

Ametelile si durerile de cap

Din cauza altitudinii ridicate la care avionul zboara, anumite persoane pot prezenta dureri de cap si ameteli. Acest lucru se intampla pentru ca plamanii depun mai mult efort pentru a capata oxigen. La mii de metri altitudine aerul este mai rarefiat, deci respiratia mai ingreunata. Ametelile si durerile de cap pot persista si dupa aterizarea in aeroport.

Pentru bine vostru si a celor din jur, in cazul in care nu va simtiti in stare sa conduceti, apelati la orice ora la serviciile noastre. Va putem prelua chiar de la Otopeni – Aeroport Henri Coanda.

Oboseala

Atunci cand va intoarceti dintr-o tara a carei fus orar este cu mult mai diferit fara de al Romaniei, oboseala se poate instala cu o mare usurinta. Acest decalaj orar provoaca rapid somnolenta continua. Puteti preveni si inlatura acest lucru cu hidratare si alimentatie corecta. Bineinteles, vorbim din nou de un interval de timp de care organismul are nevoie pentru a se reface.

Totusi, daca sunteti in vacanta in Bucuresti si doriti sa vizitati rapid tot ce este de vizitat, o masina cu dotari performante va poate fi de ajutor. In acest fel nu mai depindeti de mijloacele de transport in comun – cu masinile noastre va puteti deplasa rapid la hotel sau in oricare alt loc de interes pentru voi. De asemenea, la cerere, va putem pune la dispozitie un ghid foarte bine pregatit.

Nu lasati efectele negative ale zborului sa va strice sederea in Bucuresti. Apelati-ne la orice ora din zi sau din noapte pentru serviciul de rent-a-car. Gasiti aici mai multe detalii de contact.

Author: Marius