fmnrent

La FMN Rent gasesti orice masina doresti! Inchiriaza acum

Se apropie sarbatorile Pascale si multe persoane se intorc din alte tari intr-un mic concediu, pentru a-si revedea familia si prietenii. Cum vacanta este scurta, ati ales un mijloc de transport aerian pentru a ajunge mai repede si pentru a va scuti de aglomeratia din trafic.

Fmnrent.ro va pune la dispozitie serviciul de inchirieri masini din aeroportul Sibiu si aeroportul Otopeni la un pret foarte avantajos. Oferim clientilor servicii expres de transfer de persoane, inchirieri soferi, rent-a-car si inchirieri masini pe termenul stabilit de catre dumneavoastra.

Cu o experienta de mai bine de 12 ani pe piata, povestea noastra este despre dedicare, calitate si siguranta. Pentru ca stim ca timpul este pretios intr-o lume aflata intr-o continua miscare, ne-am adaptat in permanenta serviciile. Echipa noastra este formata din oameni tineri, dinamici si cu experienta.

Prin platformele online, serviciile de telefonie si live chat, suntem alaturi de clientii nostri 24 de ore din 24 pentru orice intrebare sau nelamurire.

Colaboram cu ghizi foarte bine pregatiti si pot fi solicitati la cerere si cei care calatoresc in scop turistic in Romania dorind  sa se bucure de istoria noastra, a peisajelor si a anumitor obiective turistice.

Compania noastra cuprinde masini de clasa premium si medie cu dotarile complete pentru a calatori confortabil si sigur. Scopul nostru este de a oferi siguranta, confort si calitate deplasarilor dumneavoastra, atat in interes personal, cat si de serviciu.

Masinile in zilele noastre nu mai sunt un moft, ci o necesitate importanta, mai ales pentru cei care calatoresc foarte mult.

Cardul de discount FMN – Rent a Car

La noi puteti beneficia si de un card de fidelizare. Asadar, primiti cardul FMN Rent chiar la primul contract de inchiriere si puteti beneficia de discounturi la anumite unitati de cazare din Romania, la florarii, servicii de ghid, diverse activitati si festivaluri. Cardul este activ pe toata perioada de inchiriere a unei masini.

Asadar, cu noi, aveti ocazia sa te bucuri de o experienta completa, cu personal care va sta tot timpul la dispozitie. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina noastra https://fmnrent.ro/.

Author: Marius