masini de inchiriat fmnrent.ro

Informatii utile despre serviciul de inchirieri auto in Bucuresti

Masinile nu mai reprezinta deloc un moft. Acestea sunt foarte necesare, mai ales daca obisnuiesti sa te deplasezi mult. Fie pleci in vacanta in diferite orase, fie esti plecat cu serviciul sau doresti sa studiezi in capitala, ai nevoie, in primul rand, de o masina. In urmatoarele randuri vei descoperi cateva informatii utile despre serviciul de inchirieri auto in Bucuresti.

Inchirierea eficienta a unui autoturism presupune cunoasterea conditiilor existente si intelegerea lor in totalitate. Desigur, pot aparea situatii neprevazute in care nu stii anterior cum sa procedezi. Iti punem la dispozitie o gama de autoturisme din care poti alege printr-o simpla solicitare direct de pe site, telefonic sau printr-un email.

Cum pot inchiria

Pentru a putea inchiria un autoturism sunt necesare doua conditii, dependente, care nu se accepta una fara cealalta. Trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si minimum un an de la data obtinerii permisului de conducere al categoriei B. Se specifica anterior numele, prenumele, perioada de inchiriere, cat si locatia de predare si preluare a autoturismului. Masina poate fi condusa de altcineva decat persoana care face rezervarea, doar ca acest lucru trebuie specificat in contract.

Odata stabilite toate conditiile, masina iti va fi pusa la dispozitie verificata tehnic. O poti primi la aeroport sau intr-o alta locatie ceruta. Tot in categoria de informatii utile despre serviciul de inchirieri auto in Bucuresti se incadreaza si prelungirea contractului de inchiriere. Exista posibiliatea sa nu iti indeplinesti toate sarcinile de la serviciu sau sa iti doresti sa cunosti mai mult capitala. In acest caz, trebuie sa iei legatura cu reprezentatii nostri cu minimul 24 de ore inainte de a expira contractul.

Situatiile neprevazute apar mai mereu, asadar masina se poate defecta sau poti fi implicat intr-un accident. In acest caz, reprezentantii FMN Rent vor fi la dispozitia ta, pentru a te ajuta cu toate informatiile necesare. Daca exista probleme tehnice, echipa iti va oferi suportul tehnic necesar.

Accident? Suntem aici pentru tine!

Pe de alta parte, in cazul accidentului, lucrurile stau diferit. Trebuie sa iei legatura cu politia in legatura cu avarierea autoturismului si/sau ranirea altor persoane. De asemenea, trebuie sa ai informatii si despre alte persoane terte care au fost implicate in accident, daca exista. In ambele situatii, echipa FMN Rent va fi disponibila 24h/24.

Inchirierea unei masini nu este o procedura complicata, ci extrem de simpla. Comunicarea este cheia, asadar indiferent de ce se intampla pe perioada contractului, trebuie sa ne anunti. Nu trebuie sa intri in panica si nici sa te stresezi anticipat. Totul consta in conducerea prudenta a autoturismului si cunoasterea tuturor conditiilor specificate in contract. Aceste informatii utile despre serviciul de inchirieri auto in Bucuresti sunt detaliate pentru toti doritorii! Pe site-ul nostru, fmnrent.ro, te bucuri de o experienta profesionista, cu oameni experimentati in domeniu si agenti care iti stau mereu la dispozitie. Ai nevoie de o masina pentru vacanta, delegatie sau pur si simplu vrei sa cunosti capitala? FMN Rent iti face mai usoara aceasta experienta!

Author: Marius